Funding Circle

Vernieuwen van een verouderd systeem

We hebben Funding Circle opgericht omdat we zagen dat bedrijven moeite hadden om hun groei te financieren, terwijl investeerders kampten met lage rendementen. We bedachten een eenvoudige oplossing: laten we ze met elkaar verbinden.

Door rechtstreeks via Funding Circle aan bedrijven te lenen, kunnen organisaties, bedrijven en particulieren aantrekkelijke rendementen* behalen om aan hun toekomst te bouwen.

Bedrijven krijgen hierdoor de kans om te groeien, banen te creëren, lokale gemeenschappen te ondersteunen en zo de economie te stimuleren. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen hier beter van wordt.

WIJ GELOVEN IN MENSEN MET EEN MADE TO DO MORE MENTALITEIT

Ondernemers en investeerders delen dezelfde mentaliteit. Ze kijken vooruit. Ze zijn doelgericht. Ze werken hard, dag in, dag uit, om het verschil te maken. Ze zijn Made to do More.

Die mentaliteit deelt ook iedereen bij Funding Circle. Het is een gezamenlijke missie die ons inspireert. Samen met jou werken we aan een betere wereld.

Of je nu een ondernemer bent met grote ambities, of een investeerder die meer wil doen met zijn geld, wij geloven in jou. Jij bent degene voor wie we ons bedrijf hebben opgebouwd.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Funding Circle”