Privacy Management Partners

Over Privacy Management Partners

Effectief privacymanagement is meer dan voldoen aan wet- en regelgeving om boetes te voorkomen. Door aantoonbaar zorgvuldig met gevoelige gegevens om te gaan kweekt u goodwill en vertrouwen bij alle belanghebbenden. Met het oog op de toenemende digitalisering verdient privacymanagement een langetermijnvisie en een volwaardige plek binnen uw bedrijfsvoering.

Privacymanagement van A tot Z

PMP is uw partner voor het ontwikkelen of uitbreiden van uw privacymanagementsysteem. Uw doelstellingen en uw business staan bij ons altijd centraal. Onze experts helpen u in elke fase. Van inventarisatie en advies tot de opzet en implementatie van een plan van aanpak. Wij vertellen u graag meer over onze beproefde methode PrivacyProof.

Pragmatisch en kostenefficiënt

Wij werken niet op basis van ‘kan niet, mag niet’. Binnen de kaders van actuele wet- en regelgeving ontwikkelen we duurzame oplossingen die werkbaar zijn. Hierbij bouwen we verder op bestaande voorzieningen. Zijn er zaken die u zelf kunt oppakken? Dan ondersteunen we u waar nodig. Zo werkt u op een efficiënte manier aan privacymanagement en is uw investering aanzienlijk lager.

Eenvoud door innovatie

PMP staat voor een praktijkgerichte aanpak. Daarom maken we privacymanagement zo eenvoudig mogelijk. We bieden onder meer speciale tools om processen te automatiseren. Met onze e-learningprogramma’s is het trainen en opleiden van uw medewerkers een stuk eenvoudiger.Op basis van onze kennis en uw praktijk ontwikkelen wij nieuwe producten en diensten om u verder te helpen. Innovatie vormt een belangrijke pijler van onze activiteiten.

Aanbieder

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Privacy Management Partners”