Rompslomp

Toen wij, als jonge ondernemers, een (alweer heel) aantal jaar geleden startten met ondernemen en we onze eerste factuur mochten versturen, merkten we wat een rompslomp ondernemen kon zijn. De boekhoudprogramma’s die er waren, waren veelal ongebruiksvriendelijke offline pakketten. Als ondernemers wilden wij met name bezig zijn met het uitoefenen van onze passie en alle andere leuke dingen die horen bij het ondernemen. Daar hoorde alle rompslomp: de papieren bonnetjes, de handmatige facturen en een balans in excel, niet persé bij.

Vanuit die gedachte zijn we toen Rompslomp gaan ontwikkelen. Een pakket dat precies aan onze wensen als freelancers/zzp’ers voldoet. We gebruiken het pakket nog steeds zelf! Daarom werken we iedere dag hard om Rompslomp nog gemakkelijker te maken!


Rompslomp.nl B.V.
Grebbeberglaan 15 – Unit 5B
3527 VX Utrecht
Kvk: 63269430Volg ons op Twitter: @RompslompNL

Neem contact met ons op.

Het team van Rompslomp.nl B.V.

Dagelijks werken we met een team freelancers, stagiaires en adviseurs met veel passie aan Rompslomp, maar wie zijn de gezichten achter Rompslomp? We stellen het Rompslomp team aan je voor:

Jaap van der Meer – Oprichter / CTO

Jaap is de oprichter van Rompslomp. Hij begon zijn eerste bedrijf op zijn 14e, waar hij websites en webapplicaties ontwikkelde. Aan de TU Delft studeerde Jaap vervolgens Technische Informatica. Hij werkte toen nog een aantal jaren als Ruby on Rails freelancer en ontwikkelde gedurende die tijd de basis van Rompslomp om in zijn eigen gemakken te voorzien. In zijn vrije tijd geeft Jaap het liefst een lekkere solo als saxofonist bij zijn band.

Niels Koning – Algemeen directeur / Mede-eigenaar

Na vele jaren als online marketing specialist gewerkt te hebben koos Niels in 2010 het ondernemerspad en runde succesvol zijn eigen online marketing bureau. De droom om een eigen product in de markt te zetten werd werkelijkheid want sinds 2014 is hij actief met Rompslomp.nl. Niels is de sportiefste van het Rompslomp team, zo won hij in 2017 het NK Adventure racing.

Soraya van Kooij – Support / Marketing medewerkster

Soraya haalde in 2011 haar bachelor in Communicatie en is daarmee de aangewezen persoon om in verbinding te staan met jou als gebruiker. Naast dat ze handige boekhoudkundige achtergrondkennis heeft voor Rompslomp, zet ze haar communicatieskills in om al jouw vragen helder te beantwoorden. In haar vrije tijd bezoekt Soraya graag concerten, speelt ze Dungeons and Dragons of schrijft ze op haar blog.

David Kelly – Ruby on Rails programmeur

David Kelly is Ruby on Rails programmeur, komt oorspronkelijk uit Zimbabwe en heeft jarenlang in het financiële centrum van Londen gewerkt aan innovatieve bankapplicaties. David is ‘s avonds vaak te vinden in het park om een lekker potje te frisbeeën.

Patty Sjerps – Content manager

Patty helpt Rompslomp vanuit haar bedrijf PuurPatty (link) met het schrijven van leuke en informatieve artikelen over ondernemen op ons weblog. Heb je een tip, of wil je heel graag iets over een bepaald onderwerp weten? Laat het haar vooral weten! Patty haalt haar energie uit het lekker buiten zijn, wandelend door het bos met de hond of op de rug van haar paard.

Ons kantoor

Rompslomp is gevestigd in De Pionier te Utrecht. Van waaruit we elke dag werken om Rompslomp beter te maken.

Aanbieder

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rompslomp”