veilig doen

Over VeiligDoen

Wil je ons beter leren kennen?

VeiligDoen is een juridisch kantoor gevestigd in Enschede. Wij zorgen ervoor dat jij veilige zakenrelaties aan kunt gaan. Dit doen we door algemene voorwaarden en contracten op te stellen speciaal voor jou op maat. Daarnaast geven we juridisch advies voor de ondernemers die wat extra hulp kunnen gebruiken. Dit doen we voor zzp’ers, freelancers en mkb’ers.

Doe’t veilig. Start bij VeiligDoen.

Het begin van VeiligDoen

Ondernemen is leuk en spannend! Maar hoe voorkom je vervelende verassingen? Hoe beperk je de risico’s en hoe doe je het veilig? Daar dacht ondernemer Niels Perik, de oprichter van VeiligDoen, vaak aan.

Hij was verbaasd hoe duur en tijdrovend het is om alles goed te regelen voor een veilige onderneming. Al snel bleek dat vele ondernemers dezelfde ervaring deelden. Dat kon slimmer en leuker. Zo ontstond in 2012 VeiligDoen.

Groeien door beter te worden

We zijn kritisch op onszelf en op elkaar. Continu luisteren we actief naar onze klanten. Onafgebroken verfijnen we onze kennis, werkwijze en systemen. Zodat we VeiligDoen elke dag weer een stukje beter maken. En daar worden onze klanten ook gelukkig van.

Inmiddels is VeiligDoen uitgegroeid tot het juridisch kantoor dat echt het verschil maakt voor vele ondernemers. En daar zijn we best trots op.

Dit beloven wij

Wij beloven waar voor je geld, een snelle levering en documenten in een begrijpelijke taal. Onze juristen zijn oprecht geïnteresseerd in jouw onderneming en leveren diensten van hoge kwaliteit speciaal voor jou op maat.

100% tevredenheid

Wij doen het veilig sinds 2012

Al 7 jaar leveren wij algemene voorwaarden, contracten en juridisch advies op maat gemaakt. Wij doen dit met enthousiaste juristen ondersteund door slimme automatisering.

7 stappen om veilig te ondernemen

Juridische onderwerpen zijn vaak voor veel ondernemers lastig te snappen. Wij sluiten ons hier helemaal bij aan en hebben om deze reden een bedrijfsfilm gemaakt! In deze bedrijsfilm wordt in 7 stappen uitgelegd hoe jij veilig kunt ondernemen! Deze stappen zijn gekoppeld aan dagelijkse bezigheden zodat zelfs de lastigste juridische onderwerpen makkelijk te begrijpen zijn!

 

 teamfoto

=

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “veilig doen”