Verisure

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Verisure groep, de toonaangevende leverancier van aangesloten alarmen voor thuis en bedrijven in Europa. Dankzij onze alarmsystemen die 24 uur per dag verbonden zijn met de meldkamer, beschermen we meer dan 2,5 miljoen huizen en bedrijven over de hele wereld en bieden we beveiligingsproducten en -diensten van de hoogste kwaliteit.

Om de kwaliteit van onze alarmen te garanderen, controleren we onze waardeketen volledig, van het ontwerp en de ontwikkeling van elk component tot de bewaking van de alarmen, de klantenservice en de installatie en het onderhoud van elk systeem. Hiervoor hebben we een professioneel team van al meer dan 10.000 werknemers in de wereld.

Interventies in geval van bevestigde inbraak of noodsituaties worden uitgevoerd door de Securitas beveiligingsdiensten van het hoogste niveau. Wij werken nauw met hun samen om de maximale bescherming onze klanten te garanderen.

De Securitas Direct Verisure groep heeft meer dan 25 jaar ervaring en vindt zijn oorsprong in Zweden, waar het bedrijf in 1988 werd opgericht als onderdeel van de Securitas groep. Tien jaar later ging Securitas Direct – het alarmbedrijf – door als een onafhankelijk bedrijf.

Verisure Securitas Direct bleef vanaf de aanvang van haar activiteit groeien en heeft zich constant uitgebreid in Europa. Op dit moment zijn we aanwezig in België, Denemarken, Finland, Italië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien is de groei van de groep de laatste jaren toegenomen in Zuid-Amerika en beschikt ze nu over kantoren in Chili, Brazilië en Peru.

 

De waarden van Verisure

Verisure is marktleider door het resultaat van een solide en bewezen werkcultuur gebaseerd op vier fundamentele waarden:

Vriendelijkheid

De omgang met klanten is altijd dichtbij, direct en duidelijk. Wij streven naar klantenservice van de hoogste kwaliteit, omdat het onze missie is om hen te beschermen en te helpen.

Securitas Direct

Vertrouwen
Verisure baseert haar producten en diensten op de maximale betrokkenheid bij de klant en op de meest geavanceerde technologie op de markt. Het doel: het leveren van de veilig gevoel.

Doeltreffendheid

De kwaliteit van de dienstverlening die Verisure biedt, is het resultaat van de inspanningen van duizenden medewerkers, die met maximale snelheid werken om beveiliging en bescherming voor je huis en bedrijf te garanderen.

Innovatie

Verisure onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven, omdat zij altijd de nieuwste technologie gebruikt om haar klanten de meest geavanceerde service op de markt te bieden.

Aanbieder

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Verisure”