vx company

Over ons

Wat begon in 1988 aan een pooltafel in een Amsterdams café, groeide uit tot wat we vandaag de dag zijn. Een IT-dienstverlener waar de beste professionals en consultants werken aan de slimste oplossingen. Een dienstverlener waar organisaties graag mee willen samenwerken.

Waarom doen wij wat we doen?
We willen IT-dienstverlening mooier maken. Voor onze klanten, maar ook voor alle VX’ers, door voor hen de beste werkomgeving te creëren. Wij geloven dat IT voor 100% mensenwerk is. Het is de VX’er die begrijpt waar het om gaat en met zijn kennis en ervaring oplossingen voorstelt en implementeert. Daarom besteden wij zoveel tijd aan onze VX’ers. Bieden wij hen alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich te blijven ontwikkelen. Zo komen zij tot de beste prestaties en blijven wij wat we willen zijn: dé IT-partner met de beste mensen, kwaliteit en dienstverlening.

We gaan met onze klanten partnerships aan en combineren deze samenwerking met onze liefde voor IT. Zijn gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie met Java, Microsoft en Oracle, BI en Big Data consultancy, Forensic Analytics en Managed Services. Daarnaast verzorgen we consultancy en trainingen op het gebied van Agile (Scrum en Kanban) en testen.

Certificeringen
Vakkennis is bij een IT-bedrijf van essentieel belang. Daarom investeren we continu in de ontwikkeling van onze mensen. Ze zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en technologie en zijn up-to-date gecertificeerd.

Gemiddeld heeft elke professional zes certificaten. Wij zijn NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd voor:

  • Het ontwikkelen, integreren en beheren van IT-infrastructuren en applicaties op project- en consultancybasis.
  • Het verzorgen van IT-gerelateerde opleiding/training en coaching.
  • Het werven, selecteren en/of bemiddelen van IT-professionals voor de duur van IT projecten en het verzorgen van de contractafhandeling en administratie.

We zijn ook NEN4400-1 gecertificeerd.

Certiked-171123-80012@4x
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
We dragen graag een steentje bij aan een betere wereld. Zo ontwikkelden VX’ers een applicatie die het mogelijk maakt voor vertegenwoordigers in Rwanda om op hun smartphone de registratie te doen van huishoudens die gebruik gaan maken van LED-verlichting en zonnepanelen in plaats van gevaarlijke en milieuonvriendelijke petroleumlampen. En steunen we sinds 2006 met de ontwikkeling van software voor hulporganisaties in Zuid-Afrika de lokale bestrijding van AIDS/HIV.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “vx company”