Gommer en Partners Pensioen Advocaten

Gommer & Partners Pensioen Advocaten B.V. is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Gommer & Partners Pensioen Advocaten streeft een zo hoog mogelijke transparantie na. Het is immers van belang dat u weet met wie u zaken doet. Op onze website vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn van toepassing op alle aan Gommer & Partners Pensioen Advocaten verleende opdrachten.

Wij hanteren steeds het principe van vier ogen. Dat betekent dat mét de advocaat die uw dossier in behandeling heeft, steeds een andere collega-advocaat meekijkt (en –denkt). Dit in de eerste plaats om de kwaliteit van de geleverde diensten op het allerhoogste niveau te houden en te waarborgen. Maar ook, zeker niet minder belangrijk, om er voor te zorgen, dat in geval van afwezigheid van uw advocaat er steeds een collega beschikbaar is, met evenveel kennis van uw dossier. Op die manier wordt u altijd meteen deskundig geholpen. Ook tijdens vakanties en verdere afwezigheid nemen de collega-advocaten voor elkaar waar. U heeft dus altijd een aanspreekpunt.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten heeft ten behoeve van haar advocaten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering gesloten. Onze aansprakelijkheid is op die wijze afgedekt door een verzekering. De aansprakelijkheid wordt hierdoor tevens beperkt. Dit wordt ook aangegeven in onze Algemene Voorwaarden die u elders op onze website kunt raadplegen.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten is niet aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur, maar hanteert haar eigen specifieke klachtenregeling. Deze vindt u eveneens elders op onze website.

* Gommer & Partners Pensioen Advocaten is geaffilieerd met de & Gommer Pensions Group.Bedrijfsnaam:            Gommer&Partners pensioen Advocaten
Adres:                          Saal van Zwanenbergweg 25​ | ​5026 RM  in Tilburg
Website:                     Http://www.gommeradvocaten.nl
Telefoonnummer:    +31 (0)13 ‑ 507 07 40

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gommer en Partners Pensioen Advocaten”