start stopping now

Start Stopping Now is een revolutionaire eenvoudige en stressvrije methode om te stoppen met roken.

De methode is jaren geleden ontwikkeld door Maarten Bennis die toen zelf ook rookverslaafde was. Later is de methode verfijnd en in boekvorm verschenen, nog later ook als online cursus.

Uitgangspunt is dat stoppen met roken beter niet ‘cold turkey’ kan, omdat de ‘harde schijf’ dan nooit helemaal gewist wordt en dientengevolge terugval altijd op de loer blijft liggen. Dit verklaart ook waarom bijna alle rokers na van de ene op de andere dag te zijn gestopt, niet lang daarna weer terugvallen. Slechts een heel klein percentage slaagt erin blijvend blijvend te stoppen en ook pas na vele mislukte pogingen.

Geleidelijk aan stoppen met roken wordt in de regel gezien als kansloos en dat komt door de enorme stress die dat met zich meebrengt. De hele dag ben je obsessief bezig met “wanneer mag ik mijn volgende sigaretje opsteken”. Dat is onmogelijk vol te houden.

Start Stopping Now is anders! Deze methode is volledig stressvrij én niet van de ene op de andere dag. De kans van slagen is daardoor aanzienlijk groter. De methode is tevens aangevuld met bewezen succesformules die niet alleen voor stoppen met roken geschikt zijn, maar voor het bereiken van andere levensdoelen.

Start Stopping Now is:

  1. Effectief
  2. Eenvoudig
  3. Stressvrij

Aanbieder

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “start stopping now”